Scope 8 Opfriscursus Praktijk

495,- exclusief BTW

Inschrijven

Startdata

Het hele jaar door!

Locaties

Te volgen in Vianen of Dronten

Niveau

Op mbo-niveau 4

Cijfer

8.2 o.b.v. 63 reviews!

Te volgen voor 495,-

Inclusief catering en lesmateriaal

SCIOS Scope 8 opfriscursus Praktijk

Soms is het behalen van het SCIOS Scope 8 diploma erg lastig en dat begrijpen wij! Het examen bestaat uit zowel een theorie examen als uit een praktijkexamen. Je kunt voor elk afzonderlijk onderdeel herkansen om het SCIOS diploma te behalen.

Maar wat doe je nu als het niet lukt? Je weet dat je het kunt en aan je doorzettingsvermogen ligt het niet… Omega Energietechniek gaat je proberen te helpen!

Allereerst, het maakt niet uit of je je Scope 8 opleiding bij Omega Energietechniek of een andere opleider hebt gevolgd. Wij bieden 2 mogelijkheden aan om jezelf verder te bekwamen in de lesstof:

Schrijf je via deze pagina in voor de opfriscursus van de Scope 8 praktijk.

Opleidingsinformatie

Wil jij meer weten over de Scope 8 opfriscursus?

Wij helpen je graag verder per mail of per telefoon!

Of bel ons via 088 20 56 101

Nuttig voor iedereen die zijn vak serieus neemt en veiligheid ook belangrijk vindt. Tijdens de cursus leer je kijken als inspecteur in plaats van installateur. Leerzaam en nuttig!
– Willie

Startdata

Startdata Prijs Locatie Plekken beschikbaar
Startdatum: 26 sep. 2024 tot 26 sep. 2024 Prijs: 495,- Locatie: Vianen Plekken beschikbaar: 10 Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • Scope 8 Herhaalcursus praktijk 1 dag do. 26 sep. 2024 08:00 – 15:00 uur Vianen
Locatiegegevens:
Omega Energietechniek B.V.
Hagenweg 1C
4131 LX Vianen
Startdatum: 28 nov. 2024 tot 28 nov. 2024 Prijs: 495,- Locatie: Vianen Plekken beschikbaar: 10 Toon planning Inschrijven
Lesdagen en tijden:
  • Scope 8 Herhaalcursus praktijk 1 dag do. 28 nov. 2024 08:00 – 15:00 uur Vianen
Locatiegegevens:
Omega Energietechniek B.V.
Hagenweg 1C
4131 LX Vianen

Voor wie?

Voor wie is de Scope 8 opfriscursus Praktijk?

Zoals aangegeven kan je bij Omega Energietechniek 2 modules volgen voor het herhalen van de lesstof. Deze modules zijn specifiek samengesteld voor diegenen die moeite hebben om de examens te behalen. Deze cursus is speciaal gericht op het praktijkgedeelte van Scope 8. Mocht je geen opleiding hebben gevolgd dan is deze herhalingscursus niet voldoende om deel te kunnen nemen aan het examen, wij raden dan aan om de gehele opleiding te volgen.

Inhoud

Inhoud

Het uitvoeren van inspecties vereist vele vaardigheden. Niet alleen het bedienen van het meetinstrument, maar ook de processen daar omheen. Voel jij je nog niet zeker genoeg voor het praktijkexamen? Wil je graag nog verdere instructie ontvangen om deze metingen en beproevingen correct uit te kunnen voeren? Kom dan naar de herhalingscursus SCIOS Scope 8 van Omega Energietechniek.

Onder begeleiding van onze vakdocent gaan wij je in 1 dag de verdere fijne kneepjes van het meten aan elektrische installaties bijbrengen. Hetgeen je al geleerd hebt in de cursus komt nogmaals langs, alleen dit keer gaan we nog wat verder. Kleinere groepen, dus meer persoonlijke aandacht, zal er aan bijdragen dat jij de stof nog beter tot je neemt. Het toezicht van de docent en zijn tips gaan je helpen om zeker naar het praktijkexamen Scope 8 te gaan.

Praktische informatie

Praktische informatie

Lesmateriaal

Uiteraard moet je zorgen dat je je spullen op orde hebt. Neem je meetinstrumenten mee, zorg dat je je PBM’s meebrengt en neem je cursusboek mee, het maakt niet uit of deze van een andere opleider is. Mocht je je boek niet (meer) hebben, wil je dit dan aangeven? Dan zorgen wij ervoor dat je een nieuw boek krijgt.

Cursusduur en kosten

De opleiding tot Scope 8 inspecteur bestaat uit 1 hele dag op één van onze locaties (Vianen of Dronten). De kosten van de Scope 8 herhaalcursus bedragen 495,– per persoon.

Inschrijven voor de Scope 8 herhaalcursus

Inschrijven kan door in onderstaande module de gewenste datum en locatie te kiezen. Vul de gevraagde gegevens in, waarna je via de mail een bevestiging van deelname ontvangt. Mocht je tegen onduidelijkheden aanlopen, dan kan je altijd contact opnemen met onze binnendienst via 088-2056101.

Examen

Examen

Om SCIOS Scope 8 inspecteur te worden, is het belangrijk om een examen te maken. Dit examen bestaat uit een praktijk- en theoriedeel.

Let op: Vanaf 1 juli 2024 veranderen de voorwaarden om een SCIOS examen af te mogen leggen. Heb je minder dan 6 jaar geleden je MBO diploma niveau 4 Elektrotechniek behaald, dan ben je bevoegd om het examen te volgen. Heb je dit niet? Overleg met je docent of je over de juiste (voor)opleiding beschikt.