Keurmeester cursussen

Bij Omega Training kun je kiezen tussen de cursus Kimmateriaal of Valbeveiliging. Een combinatie cursus is ook mogelijk, waarbij beide cursussen gecombineerd worden in één. Hiermee bespaar je €50,-! Na het afronden van de cursussen ben je keurmeester en in staat om zelfstandig materialen te inspecteren.

Combicursus Klimmateriaal & Valbeveiliging

Cursus Keuren
Klimmateriaal

Cursus Keuren
Valbeveiliging

Keuren Klimmateriaal & Valbeveiliging

Klimmateriaal en valbeveiliging wordt veel gebruikt tijdens installatie- en reparatiewerkzaamheden op hoogte. Omdat werken op hoogte risico’s met zich meebrengt is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de materialen waarmee je werkt. Een periodieke inspectie van de materialen is daarom van belang om de veiligheid voor de werknemers binnen het bedrijf te kunnen waarborgen.

Combicursus Keuren Klimmaterieel & Valbeveiliging

Word in één dag opgeleid tot Keurmeester Klimmateriaal en Valbeveiliging. Na afloop ben je in staat om ladders, trappen, rolsteigers en valbeveiliging te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004 normen. Een belangrijke taak om de veiligheid van het klimmateriaal en valbeveiliging binnen het bedrijf te waarborgen!

Cursus NEN 2484 Keuren Klimmateriaal

Volg de cursus tot Keurmeester Ladders, Trappen en Rolsteigers. Binnen één dagdeel word je opgeleid om zelfstandig klimmateriaal te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004 veiligheidseisen. Hiermee voldoe je aan de Arbowet. Het keuren van klimmateriaal is een erg belangrijke taak om de veiligheid van de werknemers te kunnen waarborgen.

Cursus Keuren Valbeveiliging

Volg de cursus tot Keurmeester Valbeveiliging. Binnen één dagdeel word je opgeleid om valbeveiliging te keuren, zoals harnasgordels en karabijnhaken. Door periodiek de valbeveiliging van een bedrijf te controleren volgens NEN 361 kunnen risico’s verkleind worden. Bovendien is het keuren van de valbeveiliging verplicht volgens het Arbobesluit en VCA.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.