Werken bij Omega Energietechniek

Hoi! Wat leuk dat je onze vacatures bekijkt.

Laten we ons eerst even voorstellen: Wij zijn Omega Energietechniek, een jonge organisatie volop in de groei. Bij ons is geen dag hetzelfde en we doen alles vol met positieve energie. Dat stralen wij ook uit naar onze klanten, wat voor zeer goede relaties zorgt!

Met plezier, maar op een veilige manier!

Door ons enthousiasme zijn we enorm snel gegroeid, en dat heeft ons een luxe probleem opgeleverd. Daarom zijn wij nu hard op zoek naar nieuwe, positieve en energieke mensen! Wij zijn op zoek naar werknemers die zin hebben om er samen een succes van te maken, die lol hebben, werk beschouwen als een hobby en overal een uitdaging in zien. Bovenal is het belangrijk dat je wil bijdragen aan de groei van veiligheid als onbewuste standaard.

Net even verder gaan, waar anderen stoppen

Dit doen wij niet door onze inspecties of trainingen op de automatische piloot te laten draaien, maar door net even verder te gaan waar anderen stoppen. Wij blijven net wat langer praten met de werkvoorbereiders, zijn bereid om wat meer uitleg te geven bij een moeilijke opdracht en stellen net wat langer de vragen die nodig zijn om echt tot de kern van de uitdaging te komen. Dit geldt voor onze trainingen, inspecties, maar ook voor onze klanten in de webshops. Helpen is wat wij het liefste doen en dat laten wij daarom ook graag zien!

Onze vacatures

Inspecteur Elektrische Installaties

Voor regio Apeldoorn en Noord Nederland!

Commercieel Medewerker Binnendienst

Zet jij graag een stap extra voor onze klanten?

Docent Inspectie
Scope 8, 10 & 12

Ben jij onze nieuwe docent?

Junior Accountmanager

Heb jij het in je?

Inspecteur Scope 12

Cat. 1 of cat. 2, voor jou geen probleem!

Martijn

Martijn

Category manager E-commerce

Werken bij Omega biedt veel mogelijkheden, vrijheid en verantwoordelijkheden. Deze veelzijdigheid maakt werken bij Omega interessant. Omega is een hecht en gezellig team, waar we samen graag mooie dingen willen bereiken en met plezier naar het werk gaan!

Wendy

Wendy

Medewerker Binnendienst

Omega is een zeer informeel en open bedrijf, waar een leuke sfeer hangt en fijne mensen werken. We werken hard naar onze doelen, maar houden ook van een lolletje tussendoor. Dat vinden wij de juiste balans om mooie resultaten te behalen!

Chris

Chris

Inspecteur

Als inspecteur bij Omega kom je te werken in een leuk team, maar ben je ook veel alleen of met een collega op weg naar de mooiste projecten door het hele land! Zeker een aanrader voor mensen die affiniteit hebben met de elektrotechnische sector en van vrijheid en gezelligheid houden.