Werken bij Omega Energietechniek

Hoi! Wat leuk dat je onze vacatures bekijkt.

Laten we ons eerst even voorstellen: Wij zijn Omega Energietechniek, een jonge organisatie volop in de groei. Bij ons is geen dag hetzelfde en we doen alles vol met positieve energie. Dat stralen wij ook uit naar onze klanten, wat voor zeer goede relaties zorgt!

Met plezier, maar op een veilige manier!

Door ons enthousiasme zijn we enorm snel gegroeid, en dat heeft ons een luxe probleem opgeleverd. Daarom zijn wij nu hard op zoek naar nieuwe, positieve en energieke mensen! Wij zijn op zoek naar werknemers die zin hebben om er samen een succes van te maken, die lol hebben, werk beschouwen als een hobby en overal een uitdaging in zien. Bovenal is het belangrijk dat je wil bijdragen aan de groei van veiligheid als onbewuste standaard.

Net even verder gaan, waar anderen stoppen

Dit doen wij niet door onze inspecties of trainingen op de automatische piloot te laten draaien, maar door net even verder te gaan waar anderen stoppen. Wij blijven net wat langer praten met de werkvoorbereiders, zijn bereid om wat meer uitleg te geven bij een moeilijke opdracht en stellen net wat langer de vragen die nodig zijn om echt tot de kern van de uitdaging te komen. Dit geldt voor onze trainingen, inspecties, maar ook voor onze klanten in de webshops. Helpen is wat wij het liefste doen en dat laten wij daarom ook graag zien!

Onze vacatures

Inspecteur Elektrische Installaties

Door heel Nederland!

Docent (Freelance)

Word jij enthousiast van cursisten opleiden?

Medewerker Binnendienst
/Werkvoorbereiding

Zorg jij voor vloeiende werkprocessen?

Webshop Medewerker

Draag jouw steentje bij

Commercieel Medewerker Binnendienst

Krijg jij een kick van orders scoren?

Martijn

Martijn

Category manager E-commerce

Werken bij Omega biedt veel mogelijkheden, vrijheid en verantwoordelijkheden. Deze veelzijdigheid maakt werken bij Omega interessant. Omega is een hecht en gezellig team, waar we samen graag mooie dingen willen bereiken en met plezier naar het werk gaan!

Iris

Iris

Online Marketeer

Omega is een zeer informeel en open bedrijf, waar een leuke sfeer hangt en fijne mensen werken. We werken hard naar onze doelen, maar houden ook van een lolletje tussendoor. Dat vinden wij de juiste balans om mooie resultaten te behalen!

Chris

Chris

Inspecteur

Het komt in de praktijk zelden voor dat een installatie 100% in orde is. Een elektrische installatie periodiek laten keuren is dan ook essentieel voor een goede en veilige bedrijfsvoering voor langere tijd. Wetende dat Nederland per inspectie weer een stukje veiliger gemaakt wordt is een belangrijk aspect voor mij.