Technische inspecties

Onafhankelijke inspecties door Omega Energietechniek,
jouw partner in elektrische veiligheid

Deskundig, veilig en betrouwbaar

Omega Energietechniek is al jaren leidend in technische inspecties. Hieronder een compleet overzicht van al onze inspecties. Heb je vragen over bepaalde inspecties of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact op met onze binnendienst door te bellen naar 088-2056101.

Inspecties Verzekeringen
Inspecties SCIOS Scope
Inspecties Arbeidsmiddelen
Inspecties Zonnepanelen
Inspecties NEN 3140
Overige inspecties

Technische inspecties

Technische inspecties aan jouw bedrijfspand kunnen worden uitgevoerd door de ervaren specialisten van Omega Inspectie. Met een onderneming heb je altijd te maken met regelgeving op het gebied van veiligheid. Een technische inspectie helpt deze veiligheid te waarborgen en zo te voldoen aan de regelgeving. Kijk vooral rond op onze website voor de opties waar u bij Omega Trainingen & Inspecties gebruik van kunt maken.

Door regelmatig een technische inspectie uit te laten voeren zorg je ervoor dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden, en dat is toch het belangrijkste binnen ieder bedrijf. Heb je vragen over de technische inspectie die je nodig heeft bij uw bedrijf? Neem dan vooral contact op door te bellen met 088-2056101, stuur een mail naar [email protected] of vul eenvoudig het informatie aanvraagformulier hiernaast in.

Inspectie laten uitvoeren door Omega?

Onderstaand vind je een overzicht van de inspecties die wij aanbieden. Meer weten over de kosten? Vul dan het formulier aan de rechterzijde in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt de volgende technische inspecties laten uitvoeren:

Informatie aanvragen over inspecties

Vul onderstaand formulier in

Address
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.