SCIOS Scope 8, 10 en 12

Het SCIOS merk is in het leven geroepen om de kwaliteit voor het inspecteren en onderhouden van elektrische installaties te waarborgen. Om Scope 8, 10 en 12 inspecties uit te voeren moet een bedrijf gecertificeerd zijn door SCIOS. Omega Energietechniek is SCIOS gecertificeerd inspectiebureau, maar biedt ook opleidingen aan om zelf inspecteur te worden. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Wil je een opleiding volgen tot SCIOS Scope inspecteur?

Opleiding

SCIOS Scope 8

Inspecteur Laagspanningsinstallaties

Opleiding

SCIOS Scope 10

Risico-inspecties van elektrotechnisch materieel

Opleiding

SCIOS Scope 12

Veiligheidsinspecties Zonnepanelen

Scope inspectie uit laten voeren?

Inspectie
SCIOS Scope 8
Inspectie
SCIOS Scope 10
Inspectie
SCIOS Scope 12

Het SCIOS Scope kwaliteitssysteem

Stichting SCIOS beheert en ontwikkelt het kwaliteitssysteem als het gaat om inspectie en onderhoud aan technische installaties. SCIOS gecertificeerde bedrijven zijn bevoegd om keuringen uit te voeren aan elektrische installaties. Het certificaat dat deze bedrijven ontvangen toont de deskundigheid van het bedrijf en de werknemers aan. Hiermee wordt de veiligheid en kwaliteit van elektrische installaties in Nederland gewaarborgd.

SCIOS inspecties zijn vaak verplicht gesteld door de verzekeraar. Hiermee wordt het risico op brandgevaar, eventuele storingen en aanrakingsgevaar zoveel mogelijk gereduceerd. De SCIOS Scope 8 inspectie is voor elektrische laagspanningsinstallaties, waar de Scope 10 inspectie gefocust is op het brandrisico van elektrische installaties. Omega Energietechniek is de grondlegger van Scope 12, waarbij het draait om de veiligheid van zonnepaneelinstallaties. Geen inspectie nodig, maar zelf inspecteur worden? Volg bij ons de opleiding Scope 8, Scope 10 of Scope 12. Hierbij word je opgeleid tot gecertificeerd inspecteur en kun je zelfstandig inspecties uitvoeren aan elektrische installaties.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.