Ons Cursusaanbod

SCIOS Scope opleidingen
Zonnepanelen cursussen
NEN 3140 cursussen
Keurmeester cursussen

Jouw partner voor technische opleidingen en cursussen

Wil jij een inspectie aan elektrische installaties kunnen uitvoeren? Of wil je dat jouw werknemers een veiligheidstraining volgen? Schakel dan Omega in. Wij zijn jouw geschikte partner als het aankomt op technische cursussen en trainingen.

Volg jouw opleiding of cursus bij Omega!

De praktische opleidingen en cursussen zijn een toegevoegde waarde in het oplossen van dagelijkse activiteiten. Als praktisch opleider vinden wij dat veiligheid een basisrecht is voor ieder werknemer in Nederland, waardoor de veiligheidstrainingen toegankelijk zijn voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit. Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van NEN 3140Zonnepanelen, SCIOS Scope en Keurmeester opleidingen.

Incompany cursussen

Op zoek naar een cursus die ook incompany gegeven kan worden? Geen probleem bij Omega! Bijna al onze cursussen kunnen ook incompany verzorgd worden. Interesse? Neem gerust contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Kwaliteit is onze drijfveer

Goed opleiden staat centraal bij Omega Energietechniek. Veel van onze vakdocenten staan regelmatig zelf in het veld om inspecties uit te voeren of als installateur. Met hun kennis en ervaring voorzien zij opleidingen van hoog niveau, voor iedereen bereikbaar en gericht op de praktijk.

Informatie opvragen over trainingen

Vul onderstaand contactformulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.