Ons Cursusaanbod

Zonnepanelen
SCIOS
NEN 3140
Keurmeester

Jouw partner voor technische opleidingen en cursussen

Wil jij een inspectie aan elektrische installaties kunnen uitvoeren? Of wil je dat jouw werknemers een veiligheidstraining volgen? Schakel dan Omega in. Wij zijn jouw geschikte partner als het aankomt op technische cursussen en trainingen.

Volg jouw opleiding of cursus bij Omega!

De praktische opleidingen en cursussen zijn een toegevoegde waarde in het oplossen van dagelijkse activiteiten. Als praktisch opleider vinden wij dat veiligheid een basisrecht is voor ieder werknemer in Nederland, waardoor de veiligheidstrainingen toegankelijk zijn voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit. Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van NEN 3140,  Zonnepanelen, SCIOS Scope en Keurmeester opleidingen. Bekijk hieronder ons gehele aanbod.

Opleiding InstallQ
Zonnestroom Installateur

Als eerste in Nederland geaccrediteerd door Install Q

Incompany cursussen

Op zoek naar een cursus die ook incompany gegeven kan worden? Geen probleem bij Omega! Bijna al onze cursussen kunnen ook incompany verzorgd worden. Interesse? Neem gerust contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Meer kennis door delen

Omega is naast jouw partner in opleidingen en cursussen, ook jouw partner in kennisoverdracht. Wij zijn lid van diverse vakgroepen, waarin we onze kennis delen. Zo zijn wij bij Uneto VNI betrokken bij de vakgroep Beheer & Inspectie en de vakgroep ZON. Daarnaast zijn wij lid van de vakvereniging iKEUR. Dit is het platform voor onafhankelijke inspecteurs.

Wil je meer informatie over onze opleidingen & cursussen?

Vraag ons gerust om advies,
wij helpen graag!

Kwaliteit is onze drijfveer

Goed opleiden staat centraal bij Omega Energietechniek. Veel van onze vakdocenten staan regelmatig zelf in het veld om inspecties uit te voeren of als installateur. Met hun kennis en ervaring voorzien zij opleidingen van hoog niveau, voor iedereen bereikbaar en gericht op de praktijk.

Inschrijven cursussen

Het inschrijven voor een van de cursussen die Omega aanbiedt, is erg eenvoudig. Op de cursuspagina selecteer je de cursus waar je interesse in hebt. Daar kan je de datum selecteren en je gegevens invullen. Daarna ontvang je direct een bevestiging. Wij zien je graag verschijnen op de ingeschreven datum!