De cursus is zeer goed, goed lesmateriaal. Een boek waar precies in staat wat er in zou moeten staan. Dit in combinatie met een leslokaal met beschikking over genoeg materiaal en een leraar die weet waar hij het over heeft.
– Edward

Meer cursussen

SCIOS Scope opleidingen
Zonnepanelen cursussen
NEN 3140 cursussen
Keurmeester cursussen

Omega Energietechniek is jouw partner
voor technische opleidingen en cursussen

Wil jij een inspectie aan elektrische installaties kunnen uitvoeren? Of wil je dat jouw werknemers een veiligheidstraining volgen? Kies voor Omega Energietechniek. Wij zijn jouw geschikte partner als het aankomt op technische cursussen en trainingen.

Volg jouw opleiding of cursus bij Omega!

De praktische opleidingen en cursussen zijn een toegevoegde waarde in het oplossen van dagelijkse activiteiten. Als praktisch opleider vinden wij dat veiligheid een basisrecht is voor ieder werknemer in Nederland, waardoor de veiligheidstrainingen toegankelijk zijn voor iedereen die in aanraking komt met elektriciteit. Wij bieden verschillende trainingen aan op het gebied van NEN 3140Zonnepanelen, SCIOS Scope en Keurmeester opleidingen.

Incompany cursussen

Op zoek naar een cursus die ook incompany gegeven kan worden? Geen probleem! Bijna al onze cursussen kunnen ook op locatie verzorgd worden. Interesse? Neem gerust contact met ons op om te informeren over de mogelijkheden.

Kwaliteit is onze drijfveer

Goed opleiden staat centraal bij Omega Energietechniek. Veel van onze vakdocenten staan regelmatig zelf in het veld om inspecties uit te voeren of als installateur. Met hun kennis en ervaring voorzien zij opleidingen van hoog niveau, voor iedereen bereikbaar en gericht op de praktijk.


Informatie opvragen over trainingen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik heb de cursus als zeer leerzaam ervaren en raad dit dan ook aan voor de mensen die in de montage zitten. Aangezien er vaak onduidelijkheden zijn, is deze cursus zeer verhelderend en maken we de installaties weer eens stukje veiliger.

– Jaap

Nuttig voor iedereen die zijn vak serieus neemt en veiligheid ook belangrijk vindt. Tijdens de cursus leer je kijken als inspecteur in plaats van installateur. Leerzaam en nuttig!– Willie

De cursus is op zeer goede wijze gegeven en de belangrijke zaken worden besproken. Voor het examen wordt er meer op enkele details nadruk gelegd, wat ook goed in de cursus wordt behandeld.


– Wim

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.