Over ons

Omega Energietechniek

Jouw partner in elektrische veiligheid

Veiligheid is een basisrecht voor iedere werknemer in Nederland, in welke omstandigheid dan ook. Omega Energietechniek wil deze kennis delen, met een zeer praktische aanpak en maximale begeleiding van onze klanten!

Wij staan voor veiligheid, op een leuke manier. Onze activiteiten bestaan uit het geven van praktische cursussen en opleidingen, die ontstaan zijn uit geldende normen en richtlijnen. Bovendien voeren wij inspecties uit aan alle typen elektrische installaties, zonnepanelen en arbeids- of veiligheidsmiddelen, waarbij wij bijdragen aan een veilige werkomgeving. Ook zijn wij het adres voor meetinstrumenten, veiligheidsmiddelen en gereedschap voor de inspecteur. Onze 30 jaar gezamenlijke ervaring in de inspectie- en meetapparatuur maken ons jouw partner in elektrische veiligheid!

Net even verder gaan, waar anderen stoppen.

Vandaag de dag bestaan onze activiteiten uit:

  • Omega Training
    • Vaktrainingen voor de installateur, inspecteur en keurmeester
  • Omega Inspectie
    • Inspecties op het gebied van elektrische veiligheid. Elektrische installaties – arbeidsmiddelen – Scope 8 – Scope 10 – Scope 12
  • Omega Meetmiddelen
    • Webshop voor test- en meetinstrumenten voor de installateur, inspecteur en keurmeester

Heb je vragen over onze producten, trainingen, opleidingen of onze inspecties? Neem gerust contact op met onze binnendienst via 088 – 2056 101 of mail ons via [email protected], wij staan altijd voor je klaar!

Een stukje geschiedenis

Het begon in 2006 bij de oprichting van E&I control, een bedrijf dat zich richtte op allerhande inspecties van elektrotechnische installaties. In 2015 werd Allart de Jong toegevoegd aan de bedrijfsvoering van het bedrijf en gaat het verder als Omega Energietechniek. Naast de inspecties, worden opleidingen aan het portfolio toegevoegd en meetmiddelen.eu opgericht.

Eveneens in 2015 gaat Omega een strategische fusie aan met het Belgische Sadinter Group, een familiebedrijf waarvan de handelsactiviteiten teruggaan naar 1949. Met deze samenwerking heeft Omega Energietechniek een partner welke een zeer ruim portfolio biedt aan producten in laag-, midden- en hoogspanning.

De Sadinter Group is gevestigd in het Belgische Nijvel, waar ook ons DC gevestigd is
Snel naar
Contactinformatie

Omega Energietechniek
Techniekweg 14
4143 HV, Leerdam

088-20 56 101
[email protected]