Kwaliteit bij trainingen

Wat is kwaliteit? Hoe bepaal je dat? Kwaliteit is een rekbaar begrip, dat vele nuances kent als je het aan verschillende personen vraagt. Gelukkig zijn er binnen ons vakgebied een aantal normen waaraan we kwaliteit kunnen toetsen.

Goed opleiden, dat staat centraal bij Omega Energietechniek. Altijd op een hoog niveau, maar voor iedereen bereikbaar, praktisch gebracht door vakdocenten met een schat aan ervaring.

Omega Energietechniek houdt haar lesstof altijd up-to-date. Zodra er nieuwe producten in de markt verschijnen, nieuwe (of een update van) normen verschijnen of regelingen gelanceerd worden, bij Omega Energietechniek kan je er vanuit gaan dat je altijd actuele stof tot je beschikking hebt.

De lesboeken kan je als naslagwerk gebruiken, maar lenen zich ook uitstekend voor zelfstudie. Immers, een vak leren doe je niet in een dag of een week, maar vergt vaak veel inzet en tijd. Wat is er dan makkelijker dat je het boek erbij kunt houden?

Maar daar stopt de begeleiding niet. Onze docenten kan je ook na afronding van een opleiding nog bereiken. Zij gaan je voorzien van het juiste antwoord op jouw vragen. Heb je toch nog meer begeleiding nodig? Dan plannen we toch een extra trainingsdag voor je in? Op deze manier ben jij verzekerd van de maximale kennis, de docent is nog net geen collega van je!

Naar onze trainingen

Vakkennis delen

Veel van onze docenten zitten met grote regelmaat zelf in het veld. Daar voeren ze inspecties uit of begeleiden ze aspirant inspecteurs of installateurs. Vanuit onze Consultancy tak toetsen we bestekken en controleren we procedures. Maar daar houdt het niet op, Omega Energietechniek vindt het belangrijk om kritische punten in de markt aan te pakken. Vanuit die gedachte zijn wij lid van diverse normcommissies, hebben we zitting in diverse examencommissies, schrijven we mee aan SCIOS regelingen en zijn we lid van diverse Vak- en Werkgroepen van Techniek Nederland. Allemaal met dezelfde doelen: kennis delen en vergaren. Zo blijven wij sterk in het sterk maken van onze cursisten!

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.