Overige Inspecties

Omega Energietechniek is al jaren leidend in technische inspecties. Bij het hebben van een eigen onderneming, krijg je altijd te maken met regelgeving als het gaat om veiligheid. Technische inspecties zorgen ervoor dat deze veiligheid gewaarborgd blijft en zorgen ervoor dat je voldoet aan de regelgeving. Door periodiek inspecties uit te laten voeren, kan er binnen het bedrijf veiliger en efficiënter gewerkt worden. Heb je vragen? Bel of e-mail met onze binnendienst, zij helpen je graag verder.

Thermografische Inspectie
Thermografie en drones
Woningen NTA 8025 inspectie

Thermografische inspecties

Thermografische inspecties worden uitgevoerd om te controleren of een zonnepaneelinstallatie wel maximaal rendement levert. Door met een warmtebeeldcamera de zonnepanelen te inspecteren kunnen lekken en defecten worden geconstateerd, waar adequaat naar gehandeld kan worden. Zijn de zonnepanelen slecht bereikbaar of gaat het om een heel groot zonnepark? Dan kan de thermografische inspectie met een drone worden uitgevoerd. De drone met warmtebeeldcamera maakt zeer accurate beelden en is een eenvoudige manier om snel storingen te achterhalen.

Overige inspecties

De Woningen NTA 8025 Inspectie, ook wel de APK woning inspectie, is voor de veiligheid van technische installaties en voorzieningen in woningen. Zoals vastgelegd in het Bouwbesluit voor bestaande bouw moeten bestaande elektro-, gas- en watertechnische voorzieningen en installaties op grond van de Woningwet voldoen aan de eisen van veiligheid en hygiëne. Een periodieke NTA 8025 inspectie voorkomt schade, ongevallen en eventueel letsel ten gevolge van installatietechnische gebreken in woningen.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.