Omega Training

Omega Training & Inspectie – Veiligheidstrainingen

Omega Energietechniek is jouw partner als het gaat om trainingen, inspecties en keuringen volgens o.a. SCIOS, NEN 1010 en NEN 3140.

Omega Energietechniek biedt toegankelijke veiligheidstrainingen (o.a. SCIOS Scope 8, Scope 10 en Scope 12, NEN 1010 en NEN 3140) voor iedereen die met elektriciteit in aanraking komt. Wij staan voor een heldere en laagdrempelige benadering van dagelijkse uitdagingen welke voortkomen uit de vele normen.

Met onze praktische opleidingen wordt er een absolute toegevoegde waarde geboden in het eenvoudig oplossen van alledaagse uitdagingen, vaak ontstaan uit geldende normen en richtlijnen.

Zo volg je de cursussen NEN 3140NEN 1010Thermografie en PV/Solar Installaties, maar ook het Keuren van Valbeveiliging, Ladders / Trappen en (rol)Steigers maken deel uit van ons portfolio. Veiligheid is een basisrecht waar iedere werknemer in Nederland recht op heeft, in welke omstandigheid dan ook.

Alle klanten van Omega zullen met de opgedane kennis bijdragen aan dit grote goed. Wij bieden onze klanten maximale begeleiding, een zeer praktische aanpak van diverse vraagstukken en heldere tools om kosten te besparen. Onze 30 jaar gezamenlijke ervaring in de inspectie- en meetapparatuur maken ons jouw partner in elektrische veiligheid.

Meer kennis door delen!

Omega is naast inspecties en opleidingen ook jouw partner in kennisoverdracht. Wij zijn dan ook lid van diverse vakgroepen waarin wij onze kennis delen. Zo zijn wij bij Uneto VNI betrokken bij de vakgroep Beheer & Inspectie en de vakgroep ZON. Daarnaast heeft Omega Training & Inspectie plaatsgenomen in de NEC-82 commissie aangaande zonnepanelen en hebben wij plaatsgenomen in de examencommissie van Holland Solar. Waar we ook trots op zijn: de nieuwe NEN 8025, welke mede tot stand is gekomen met onze kennis!

Daarnaast zijn wij lid van de vakvereniging iKeur, het platform voor onafhankelijke inspecteur.

Waarom kiezen voor Omega Training?

Praktijkgericht

Doordat onze opleidingen verzorgd worden door vakmensen is de drempel tussen theorie en praktijk zeer laag. Als onze opdrachten komen rechtstreeks uit de praktijk, jouw praktijk! Hierdoor kan je al het geleerde direct in de praktijk toepassen.

Opleiding – Inspectie – Consultancy

Een docent beschikt over enorme kennis bij Omega Training & Inspectie. Deze kennis haalt hij uit de praktijk bij zijn inspecties. Hierdoor is hij in staat om jou het juiste te leren, maar ook om je bij te staan in het veld. Onze docenten zijn in te huren als inspecteur maar ook als consultant. Heb jij nou dat ene vraagstuk waar je niet uitkomt, of heb je een bestek wat je wilt laten toetsen? Neem contact met ons op en laat je bijstaan door de ervaring van onze medewerkers!

Drempelvrees

Daar doen we niet aan bij Omega. Wij stellen dan ook alles in het werk om het jou zo makkelijk mogelijk te maken! Zo proberen wij je al zoveel mogelijk informatie vooraf te geven en bieden wij je alle informatie van je opleiding helder en overzichtelijk aan. Het inschrijven voor een cursus wordt zo wel erg makkelijk!

Snel naar
Contactinformatie

Omega Energietechniek
Hagenweg 1c
4131 LX, Vianen

088-20 56 101
[email protected]

Incompany training

Professionele trainingen op jouw locatie.

 • Voordeliger
 • Bespaar reistijd en reiskosten
 • Op maat gemaakt
 • Zelf de optimale groepsgrootte bepalen
 • Ontvang een certificaat na afloop

Onze locaties

Omega Training & Inspectie werkt landelijk, onze locaties zijn als volgt:

 • Vianen

Omega Energietechniek B.V.
Hagenweg 1C
4131 LX Vianen

 • Dronten

Dronten – Opleidingscentrum Nederland
De Boorn 17
8253 RA Dronten

 • Drachten

Morrapark
Morra 2
9204 KH Drachten

 • Eindhoven

Dé Plek Eindhoven
Noord Brabantlaan 303-307
5657 GB Eindhoven

 • Rotterdam

Rotterdam – ZiPPERZ Business Center
Olympiaweg 4-14
3077 AL Rotterdam

 • Rijen

Crown Business Center
Ericssonstraat 2
5121 ML Rijen

 • Haarlem

Dé Plek Haarlem
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

 • Velp

MijnFlexPlek Velp
Den Heuvel 64
6881 VE Velp

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.