Scope 10 keuring Zeeland

Wil je een Scope 10 keuring Zeeland en omgeving laten uitvoeren? Dan ben je bij Omega Energietechniek aan het juiste adres. Niet voor niets worden wij op veel plekken in het land dé specialist op het gebied van elektrakeuringen genoemd. Lees hier meer over op deze pagina!

Waarom een Scope 10 keuring Zeeland? 

Omdat 25% van alle bedrijfsbranden ontstaan door een elektrische oorzaak, dienen de elektrische installaties van het pand periodiek gekeurd te worden om daarmee de risico’s te beperken. De scope 10 keuring levert hier een belangrijke bijdrage aan. Een groot aantal verzekeraars stelt deze keuring dan ook verplicht binnen hun polisvoorwaarden. 

Onze inspecteurs doen een visuele beoordeling van installaties in risicovolle ruimtes, machines en schakel- en verdeelinrichtingen

Met behulp van een warmtebeeldcamera worden metingen gedaan van schakel- en verdeelinrichtingen om de temperaturen te controleren

Zo ziet de keuring eruit

Logischerwijs wil je op voorhand graag weten wat er tijdens een scope 10 keuring Zeeland wordt uitgevoerd. Om die reden vertellen we je er daarom alvast graag meer over:

De gecertificeerde inspecteur van Omega zal eerst een inspectieplan opstellen met de installatie verantwoordelijke. In dit plan zijn de volgende aspecten terug te vinden:

  • Beoordeling tekeningen en documenten
  • Visuele inspectie
  • Meting en beproeving:
  • Aardleidingen
  • Aardpennen
  • Impedanties
  • Isolatieweerstand
  • Aardlekschakelaars
  • Thermografische scan

Na afronding van de inspectie wordt er een rapportage met bevindingen opgesteld door de inspecteur. Vanuit deze rapportage wordt duidelijk wat de algemene staat is van de elektrische installaties en wat eventueel hersteld dient te worden. Blijkt er toch een herinspectie noodzakelijk? Dan kunnen wij deze uiteraard ook tegen een aantrekkelijk tarief voor je aanbieden. 

Hoelang is de keuring geldig?

De scope 10 keuring Zeeland is 3 tot 5 jaar geldig. Wat de exacte geldigheid hiervan is, is afhankelijk van de staat van de installatie. Vaak is dit terug te vinden binnen de verzekeringspolis.

Wat kost de keuring?

Op voorhand kunnen wij helaas geen exacte prijs communiceren, aangezien we deze vaststellen op basis van verschillende aspecten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de hoeveelheid apparaten, de omvang van de locatie etc. Neem daarom via het formulier contact met ons op om hierachter te komen. Uiteraard is én blijft dit geheel vrijblijvend. 

Scope 10 keuring Zeeland door Omega Energietechniek

Ben je dus op zoek naar een Scope 10 keuring Zeeland? Dan raden wij je aan om dit door ons uit te laten voeren. Als Omega Energietechniek beschikken wij over diepgaande kennis van de scope 10 normen en richtlijnen. Onze deskundige professionals zijn daarbij volledig op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en regelgeving.

Overtuigd en direct een scope 10 keuring inplannen? Neem dan via het inschrijfformulier contact met ons op of vul onze offertetool in! Vanaf dat moment doen we ons uiterste best om je binnen 1 werkdag te voorzien van een offerte.

Informatie aanvraag Scope 10 inspectie

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen een prijsindicatie per e-mail.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.