Verzekeringsinspecties

Heb je een technische inspectie nodig voor de verzekering? Dan ben je bij Omega aan het juiste adres. Als specialist in verschillende technische verzekeringsinspecties zorgen wij dat de installatie op de juiste manier geïnspecteerd wordt. Deskundig en betrouwbaar.

SCIOS Scope 8 inspectie
SCIOS Scope 10 inspectie
SCIOS Scope 12 inspectie

SCIOS inspectieregelingen

Het SCIOS merk is in het leven geroepen om de kwaliteit van inspecties en onderhoud aan technische installaties te kunnen waarborgen. De methodiek is gebaseerd op de NEN 3140 norm en heeft een preventieve aard. De keuringen zijn namelijk bedoeld om brandgevaar, storingen en aanrakingsgevaar zoveel mogelijk tot het minimum te beperken. De SCIOS Scope 8 inspectieregeling is bedoeld voor elektrische installaties, Scope 10 is de inspectie van brandrisico voor elektrisch materieel volgens NTA 8820 en Scope 12 is gericht op de veiligheid van zonnepaneelinstallaties.

Inspectie verplicht voor de verzekeraar?

Veel verzekeringen stellen bepaalde inspecties verplicht, maar dat is niet de enige reden waarom het goed is om een inspectie in te plannen. Doordat de installaties beter onderhouden worden, gaat de investering langer mee. Daarnaast voorkom je gevaarlijke situaties, zoals het ontstaan van brand door een fout in de installatie.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.