NEN 3140 Keuring Frequentie

Je wilt een NEN 3140 keuring uitvoeren, maar wat is de gebruikelijke frequentie? Dat hangt af van verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van de installatie, de omgevingsomstandigheden, de mate van toezicht door een installatieverantwoordelijke en de kwaliteit van de installatie in Leerdam. Werk je in een schone en droge omgeving of kenmerkt de omgeving zich als een zware industriële omgeving waar continu gevaar aanwezig is? Het team van Omega Energietechniek komt graag bij je langs zodat we een duidelijk beeld van jouw situatie krijgen.

Een NEN 3140 keuring uitvoeren. Is er een vaste frequentie?

Zoals hierboven genoemd, hangt de frequentie van een NEN 3140 keuring van verschillende factoren af. Belangrijk is dat het materiaal zoals lichtarmaturen en wandcontactdozen wel van hetzelfde bouwjaar, type en gebruiksomstandigheid zijn. Daarnaast wordt er gekeken naar de verschillende soorten elektrische machines en toestellen in Leerdam. Zo kunnen vast opgestelde machines meegenomen worden met de inspectie van de elektrische installatie, maar moeten verplaatsbare machines jaarlijks gecontroleerd worden.

Een NEN 3140 keuring uit laten voeren

Wens jij jouw machines en toestellen te laten keuren door Omega Training & Inspectie? Jouw aanvraag bevestigt je eenvoudig online of neem contact met ons op door te bellen naar 088-2056101. Ook voor vragen of meer informatie over de frequentie van een NEN 3140 keuring belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.