SCIOS Keuring

Technische inspecties, zoals een SCIOS keuring, laat je uitvoeren door Omega Energietechniek. Alle inspecties die wij uitvoeren zijn conform de geldende normen. Niet alleen wanneer het om PV installaties en klimmaterieel gaat, maar ook zeker wanneer het om verzekeringen gaat. Ben je verzekerd en wordt je door de verzekering verplicht om jouw installaties op brandrisico te laten keuren? Wij inspecteren graag de staat van de verzekerde boedel volgens de SCIOS Scope 10.

Een SCIOS keuring verplicht bij het afsluiten van een verzekering in Leerdam

Vanaf januari 2018 is het verplicht om bij het afsluiten of prolongeren van een verzekering een SCIOS keuring uit te laten voeren. Hierbij wordt de elektrische installatie en toebehoren geïnspecteerd conform SCIOS Scope 10- NTA8220. Na de keuring conform NTA 8220 is jouw boedel nauwkeurig gecontroleerd op brandrisico.

Wat gaat een SCIOS scope 10 keuring kosten?

Aangezien een SCIOS keuring verplicht is, ben je wellicht geïnteresseerd in de exacte kosten. Voor de  totaalprijs voor het uitvoeren van een keuring neem je eenvoudig contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Zodra wij deze hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Gegevens die belangrijk zijn voor het in kaart brengen van de kosten zijn bijvoorbeeld:

  • Type gebouw
  • BVO m²
  • Aantal verdelers

Zelf de keuring uitvoeren

Wanneer je zelf deze keuring wilt uitvoeren, is het verplicht om een examen af te ronden. Voordat je aan dit examen begint, kun je voor een uitstekende voorbereiding eerst een cursus volgen. Ook voor het volgen van cursussen en opleidingen ben je bij Omega Training & Inspectie Leerdam aan het juiste adres. Uiteraard wil je weten wat deze cursus precies gaat kosten. Voor de actuele kosten betreft een opleiding tot het mogen uitvoeren van een SCIOS keuring verwijzen wij je graag naar het cursusoverzicht. Heb je vragen over de inhoud van de opleiding of ontvang je graag meer informatie omtrent de kosten voor een opleiding tot het uitvoeren van een keuring? Je neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 088-2056101.

Inspectie
SCIOS Scope 8
Inspectie
SCIOS Scope 10
Inspectie
SCIOS Scope 12
Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.