Scope 10 keuring Limburg

Wil je een Scope 10 keuring Limburg professioneel laten uitvoeren en ben je op zoek naar een partij waarbij je dit eenvoudig kunt inplannen? Zoek niet verder! Omega Energietechniek is dé specialist op het gebied van onafhankelijke technische inspecties. Op deze pagina lees je dan ook meer over hoe deze keuring bij ons in zijn werk gaat!  

Wat houdt de Scios Scope 10 keuring Limburg in? 

Om te beginnen is het van belang om te weten wat desbetreffende keuring precies inhoudt. De brandrisico-inspectie SCIOS Scope 10 geeft je inzicht in de brandrisico’s van het elektrisch materieel. Dit is gebaseerd op norm NTA 8220. Aangezien gevaar in een klein hoekje kan schuilen, kan het goed inschatten van mogelijke risico’s brand beperken of zelfs voorkomen.

Onze inspecteurs doen een visuele beoordeling van installaties in risicovolle ruimtes, machines en schakel- en verdeelinrichtingen

Met behulp van een warmtebeeldcamera worden metingen gedaan van schakel- en verdeelinrichtingen om de temperaturen te controleren

Hoe gaat de keuring in zijn werk?

De gecertificeerde inspecteur van Omega zal eerst een inspectieplan opstellen met de installatie verantwoordelijke. In dit plan zijn de beoordeling tekening en documenten, een visuele inspectie en een meting en beproeving opgenomen. Dit laatste bestaat uit onder andere de aardleidingen, aardpennen, impedanties, isolatieweerstand, aardlekschakelaars en thermografische scan. 

Na afloop van de inspectie wordt er door de inspecteur een rapportage met bevindingen opgesteld. Vanuit deze rapportage wordt duidelijk wat de algemene staat is van de elektrische installaties en wat mogelijk hersteld dient te worden. In het geval wanneer er een herinspectie nodig blijkt, kunnen wij dit vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. 

Het kostenplaatje

Ben je benieuwd naar de scope 10 keuring kosten voor jouw bedrijf? Vraag dan een offerte bij ons aan! Aangezien we de prijs bepalen op basis van een bepaald aantal aspecten, is het voor ons niet mogelijk om dit vooraf al te benoemen. We kijken hierbij onder andere naar de omvang van de locatie, het aantal apparaten etc. 

Geldigheid scope 10 keuring

De scope 10 keuring Limburg is, afhankelijk van de staat van de installatie, zo’n 3 tot 5 jaar geldig. De exacte geldigheid hiervan wordt vaak vermeld in de verzekeringspolis. Het regelmatig laten keuren van de elektrische installatie, zorgt ervoor dat deze veilig te gebruiken blijft. 

Scope 10 keuring Limburg door Omega Energietechniek

Omega Energietechniek beschikt over diepgaande kennis van alle Scope 10 normen en richtlijnen. Met een groot team aan deskundige professionals zijn wij dan ook volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en regelgeving die gelden rondom dit onderwerp. Uiteraard kunnen wij daarnaast onze klanten voorzien van een stukje maatwerk.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je direct al een Scope 10 keuring Limburg inplannen? Laat dan je contactgegevens achter via het inschrijfformulier of bel naar 088 2056 101! Onze medewerkers helpen je op dat moment graag verder! Uiteraard kun je ook voor andere vragen bij ons terecht. 

Informatie aanvraag Scope 10 inspectie

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen een prijsindicatie per e-mail.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.