Omega Solar Safety Awards 2021

Ieder jaar wordt de Omega Solar Safety Awards uitgereikt! Ook dit jaar zijn er weer een aantal gelukkigen welke een Solar Safety Award uitgereikt krijgen.

Wat houdt de Omega Solar Safety Award in?

Een Solar Safety Award wordt uitgereikt aan installateurs welke meermaals laten zien dat kwaliteit en veiligheid in de solar branche op nummer 1 staan! De installaties worden door Omega Energietechniek geïnspecteerd en is getoetst aan de eisen van Scope 12. De Scope 12 inspectie van de zonnepanelen is één van de pijlers van Omega Energietechniek. Na al die jaren inspecties, vonden wij dat het tijd werd voor een erkenning voor  installateurs. De inspectie is aan vele onderdelen verheven, denk hierbij aan de volgende onderdelen:

  • Documentatie
  • Algemene kwaliteit – visuele inspectie
  • Overstroombeveiliging
  • Aarding – Vereffening
  • Kabeltracé – kabeldoorvoeren
  • Overgangsweerstand – connectoren

Van alle inspecties die wij ieder jaar uitvoeren, zijn er altijd een paar die er met kop en schouders boven uitsteken en wij vinden dat deze bedrijven wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. En dat is precies wat wij doen met de Omega Solar Safety Awards. Hieronder zie je de winnaars van een Solar Safety Award 2020! Uit de meer dan 1500 inspecties die wij ieder jaar uitvoeren, zijn dit de 10 met de beste zonnepaneelinstallaties.

Ook in aanmerking komen?

Vind jij dat jouw bedrijf ook in dit rijtje thuishoort? Laat je zonnepaneelinstallaties inspecteren door Omega Energietechniek en wie weet ontvang jij volgend jaar de Omega Solar Safety Award.

Lees meer over de SCIOS Scope 12 zonnepaneleninspectie en zorg dat jouw zonnepaneelinstallatie aan alle normen voldoet.  Plan vervolgens een afspraak in met onze inspecteur om de kwaliteit van jouw installaties te laten erkennen.

De winnaars van de Omega Solar Safety Award 2020

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.