Scope 10 keuring Friesland

Op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor een Scope 10 keuring Friesland? Zoek niet verder! Wij van Omega Energietechniek zijn dé specialist op het gebied van elektrakeuringen en we verzorgen dit dan ook graag voor jou! Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Waarom een Scope 10 keuring Friesland uit laten voeren? 

Een scope 10 keuring draagt bij aan de veiligheid en continuïteit van het bedrijf. Aangezien één op de vier bedrijfsbranden ontstaan door een elektrische oorzaak, dienen de elektrische installaties van het pand periodiek gekeurd te worden om daarmee de risico’s te beperken. Logischerwijs stellen veel verzekeraars deze keuring dan ook als voorwaarde in de polisvoorwaarden. 

Onze inspecteurs doen een visuele beoordeling van installaties in risicovolle ruimtes, machines en schakel- en verdeelinrichtingen

Met behulp van een warmtebeeldcamera worden metingen gedaan van schakel- en verdeelinrichtingen om de temperaturen te controleren

Hoe ziet de keuring eruit?

De gecertificeerde inspecteur van Omega zal eerst een inspectieplan opstellen met de installatie verantwoordelijke. In dit plan zijn de volgende aspecten terug te vinden:

  • Beoordeling tekeningen en documenten
  • Visuele inspectie
  • Meting en beproeving:
  • Aardleidingen
  • Aardpennen
  • Impedanties
  • Isolatieweerstand
  • Aardlekschakelaars
  • Thermografische scan

Na afloop van de inspectie wordt er door de inspecteur een rapportage met bevindingen opgesteld. Vanuit deze rapportage wordt duidelijk wat de algemene staat is van de elektrische installaties en wat hersteld dient te worden. Is er een herinspectie nodig? Dan kunnen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. 

Geldigheid van de Scope keuring

De scope 10 keuring Friesland is 3 tot 5 jaar geldig. De exacte geldigheid hiervan hangt af van de staat van de installatie. Dit wordt vaak ook in de verzekeringspolis gemeld. Door regelmatige keuring blijft de elektrische installatie veilig te gebruiken. 

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Het is voor ons lastig om vooraf een prijs te berekenen, aangezien we dit vaststellen op basis van diverse aspecten zoals de hoeveelheid apparaten, de omvang van de locatie etc. Benieuwd naar wat dit voor jou zal betekenen? Neem contact met ons op!

Kosten

Het is voor ons lastig om op voorhand te bepalen wat de exacte prijs van jouw scope 10 keuring zal worden, gezien het feit dat deze bepaald wordt op basis van een aantal verschillende aspecten. Denk hierbij aan onder andere het aantal apparaten, de grootte van de locatie et cetera. We verzoeken je dan ook om ons offerte formulier in te vullen, zodat wij jouw een concreet voorstel kunnen voorleggen.  

Scope 10 keuring Friesland door Omega Energietechniek

Er zijn verschillende redenen om bij een Scope 10 keuring Friesland voor Omega Energietechniek te kiezen. Eén daarvan is dat wij bijvoorbeeld beschikken over diepgaande kennis van de scope 10 normen en richtlijnen. Onze deskundige professionals zijn dan ook  volledig op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen en regelgeving. Gezien het feit dat ieder bedrijf uniek is, kun je daarnaast kiezen voor onze diverse maatwerk-oplossingen. 

Ben je overtuigd en wil je direct een scope 10 keuring inplannen? Neem dan via het inschrijfformulier contact met ons op of vul onze offertetool in! We proberen je op dat moment binnen 1 dag te voorzien van een offerte. Andere vragen? Stel ze direct aan één van onze medewerkers door te bellen naar telefoonnummer: 088 2056 101!

Informatie aanvraag Scope 10 inspectie

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen een prijsindicatie per e-mail.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.