Scope 10 keuring Amsterdam

Ben je op zoek naar een Scope 10 keuring Amsterdam? Wij van Omega zijn dé specialist op het gebied van onafhankelijke technische installaties. Met onze certificatie voor scope 8, scope 10 en scope 12 en ruim 30 jaar ervaring voeren wij deskundige, veilige en betrouwbare (verzekerings)inspecties uit. Lees hier meer over! 

Waarom een Scope 10 keuring Amsterdam? 

Aangezien één op de vier bedrijfsbranden ontstaan als gevolg van een elektrische oorzaak, is periodieke keuring van deze elektrische installaties essentieel om risico’s te beperken. Een Scope 10 keuring draagt bij aan de veiligheid en continuïteit van je bedrijf. Veel verzekeraars stellen deze keuring dan ook als voorwaarde in de polisvoorwaarden.

Onze inspecteurs doen een visuele beoordeling van installaties in risicovolle ruimtes, machines en schakel- en verdeelinrichtingen

Met behulp van een warmtebeeldcamera worden metingen gedaan van schakel- en verdeelinrichtingen om de temperaturen te controleren

Wat gebeurd er tijdens deze keuring?

Bij Omega brengen wij je van tevoren graag op de hoogte van wat er precies gebeurt tijdens een scope 10 keuring. De gecertificeerde inspecteur van Omega zal eerst een inspectieplan opstellen met de installatie verantwoordelijke. In dit plan zijn de volgende aspecten terug te vinden:

  • Beoordeling tekeningen en documenten
  • Visuele inspectie
  • Meting en beproeving:
  • Aardleidingen
  • Aardpennen
  • Impedanties
  • Isolatieweerstand
  • Aardlekschakelaars
  • Thermografische scan

Na afloop van de inspectie wordt er door de inspecteur een rapportage met bevindingen opgesteld. Vanuit deze rapportage wordt duidelijk wat de algemene staat is van de elektrische installaties en wat hersteld dient te worden. Is er een herinspectie nodig? Dan kunnen wij dit tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden. 

Geldigheid van de scope keuring

De scope 10 keuring Amsterdam is 3 tot 5 jaar geldig. De exacte geldigheid hiervan hangt af van de staat van de installatie. Dit wordt vaak ook in de verzekeringspolis gemeld. Door regelmatige keuring blijft de elektrische installatie veilig te gebruiken. 

Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Het is voor ons lastig om vooraf een prijs te berekenen, aangezien we dit vaststellen op basis van diverse aspecten zoals de hoeveelheid apparaten, de omvang van de locatie etc. Benieuwd naar wat dit voor jou zal betekenen? Neem contact met ons op! 

Scope 10 keuring Amsterdam door Omega Energietechniek

Er zijn verschillende redenen om voor een Scope 10 keuring in Amsterdam te kiezen bij Omega Energietechniek. Onze diepgaande kennis van Scope 10 normen en richtlijnen, samen met de expertise van onze professionals die volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving, maken ons een unieke keuze. Omdat ieder bedrijf uniek is, bieden wij diverse maatwerkoplossingen.

Ben je overtuigd en wil je direct een Scope 10 keuring inplannen? Neem dan contact met ons op via het inschrijfformulier of vul onze offertetool in! We streven ernaar om binnen 1 dag een offerte te verstrekken. Heb je andere vragen? Bel dan direct met een van onze medewerkers op telefoonnummer: 088 2056 101!

Informatie aanvraag Scope 10 inspectie

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen enkele dagen een prijsindicatie per e-mail.

Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.