Solar Safety Award – DVEP Energie

DVEP Energie winnaar van de Solar Safety Award

De Vrije Energie Producent (DVEP Energie) staat al meer dan 10 jaar voor veiligheid en kwaliteit. En dan voornamelijk op het gebied van zonnestroominstallaties! Leuk feitje, de installaties die zij opleveren, zijn zelfs zo veilig, dat zij 80% van alle basisscholen en van het voortgezet onderwijs ontzorgen met het beheer van de zonnestroominstallaties! Maar hoe gaan zij dan te werk? Hoe onderscheidt DVEP Energie zich van de rest van installerend Nederland?

Hoe waarborg je kwaliteit en veiligheid?

Scholing, kwalitatieve producten en ontzorgen. DVEP Energie is een partij waar je naar toe gaat om totaal ontzorgt te worden. Bij DVEP word je van het begin tot het einde ontzorgt! DVEP Energie neemt je mee in de mogelijkheden van zon. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid begint al aan de voorkant. Zo wordt er een technische/financiële haalbaarheidsstudie uitgevoerd, maar ook wordt er gekeken naar de hoofdaansluiting, dakconstructie en subsidie!

Realisatie & oplevering van projecten doet DVEP samen met een viertal installateurs en Omega Energietechniek. Wat DVEP Energie kenmerkt is dat ze een eigen kwaliteitssysteem hebben ontwikkeld. Zo mogen de installateurs niet roken op het dak, maar ook geen radio’s die de omgeving verstoren. Alles gaat in de steigers, we gaan niet met alleen wat pionnetjes en een simpele valbeveiliging werken. Nee, we zorgen ervoor dat het hele dak in de steigers gaat zodat de veiligheid optimaal gegarandeerd wordt.

DVEP Energie begeleidt van A tot Z met haar unieke kwaliteitseisen, in combinatie met de ‘standaard’ eisen maken elke zonnestroominstallatie opgeleverd door DVEP extra veilig!

Betaal je nou echt veel meer voor kwaliteit?

DVEP Energie geeft het volgende aan: ‘We zien vaak in de praktijk dat een zonnepaneelinstallatie wordt gebouwd, en dat er daarna niet meer naar wordt omgekeken. Dan blijkt na verloop van tijd dat een omvormer of de aardlekautomaat eruit ligt. Hierdoor loop je een hoop kWu mis! Maar doordat wij dagelijks alles monitoren zien wij gelijk wat er fout gaat. Ook vergelijken wij de projecten met elkaar. Is het toch zo dat onderling tussen de projecten verschil zit in opbrengst? Dan halen wij de haalbaarheidsstudie erbij en gaan we kijken wat het verschil is.’

DVEP Energie verzekert haar projecten met een ’servicecontract verzekering’. Nog beter uitgelegd: Wij herverzekeren de fabrieksgarantie. Tot een periode van 20 jaar! Dus als er iets gebeurt met de panelen door een productiefout, zijn de panelen alsnog verzekerd. Zelfs gemiste kWu is verzekerd! Je krijgt dus alles wat je misloopt terug. DVEP werkt met betrouwbare partijen die kwaliteit leveren. Zij gaan duurzame relaties aan, zoals met de installateurs, die zijn al vanaf het eerste uur partner!

Zo zie je maar weer, kwaliteit hoeft niet duurder te zijn. Je betaalt nu misschien iets meer, maar op lange termijn is het voordeliger!

Een Solar Safety Award als erkenning voor het geleverde werk

DVEP Energie heeft een Solar Safety Award gewonnen omdat zij volgens onze inspecteurs kwalitatief uitstekende projecten oplevert. Naast dat zij hele strakke projecten opleveren vinden wij het ook belangrijk dat er oog is voor mens en ontwikkeling. Doordat zij niet alleen aan de voorkant veilig werken, maar ook aan de achterkant, verdienen zij een Solar Safety Award!

Over De Vrije Energie Producent (DVEP Energie)

DVEP Energie is al jaren een bekende speler op de Nederlandse energiemarkt. Zeventien jaar en 10 megawatt verder mogen zij wel zeggen dat ze een bekende speler zijn op de zakelijke markt. Met 70 man personeel hebben zij de missie om zonopwekkend Nederland veiliger te maken. Dankzij jaren te hebben geïnvesteerd in scholing en kwaliteit leveren zij ook daadwerkelijk kwalitatief hoogwaardige installaties op! DVEP ontzorgt meer dan 80% van het basis- en voortgezet onderwijs haar zonnestroominstallaties. Van haalbaarheidsstudies én subsidies tot aan de complete NEN 1010 opleveringsinspectie en het onderhoud. Benieuwd naar meer over DVEP energie?

Ben jij benieuwd naar alle winnaars van de SSA? Bekijk ze hier!

Allart de Jong
Allart de Jong
Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.