Omega Safety Day 2023: Samen voorop naar een veiliger Nederland


Op 7 december nodigen we je uit om de Omega Safety Day te bezoeken, die plaatsvindt in het Miele Experience Center in Vianen. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Omega Energietechniek en biedt een buitengewone gelegenheid om samen te komen met andere experts en professionals op het gebied van elektrotechniek. Ontdek, deel en vier de toekomst van de elektrotechnische sector in Nederland.

Wat kun je verwachten op de Omega Safety Day 2023?

Dit inspirerende evenement is een uitgelezen kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, je kennis te verrijken en waardevolle contacten te leggen. Samen streven we naar een veiligere elektrotechnische omgeving door kennis en ervaringen te delen. Tijdens deze dag zullen diverse keynote sprekers belangrijke onderwerpen behandelen, waaronder installatie, inspectie en verzekeringen. Zo zal Dennis van der Meij zijn inzichten delen over de toekomst van opwek, gebruik en opslag van elektrische energie.

In de kleinere zalen heb je de mogelijkheid om workshops bij te wonen, geleid door experts zoals Henry Lootens. Hij zal spreken over de gevolgen van de energietransitie voor onze huidige en toekomstige elektrische infrastructuur. Tijdens deze workshops zullen de experts praktijkgerichte kennis en inzichten delen. De lezingen zijn niet alleen interessant voor installateurs en inspecteurs, maar ook relevant voor verzekeraars en opleiders. Het volledige programma is beschikbaar op onze website.

Op onze beursvloer zullen tal van leveranciers hun nieuwste producten en innovaties presenteren. Kom langs en maak kennis met de meest geavanceerde elektrotechnische oplossingen. Of je nu op zoek bent naar installatiematerialen, onderhoudsoplossingen of inspectieapparatuur, je vindt het allemaal op onze beursvloer.

Over ons

Bij Omega Energietechniek zetten wij ons iedere dag in voor een veiliger Nederland. We leiden op, inspecteren installaties en voorzien inspecteurs en installateurs van hoogwaardige apparatuur. Onze passie is het helpen van mensen, altijd met positieve energie. We geloven dat ons werk een echt verschil maakt op weg naar een duurzame toekomst. Om dit kracht bij te zetten organiseren wij de Omega Safety Day. Door het delen van kennis rondom elektrotechnische veiligheid hopen wij van onze missie steeds meer een werkelijkheid te maken.

Uitnodiging

Omega Energietechniek nodigt je uit om deel te nemen aan de Omega Safety Day. Op 7 december vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom in het Miele Experience Center in Vianen. Bezoek de lezingen van experts, volg workshops en drink een gezellige borrel met gelijkgestemde professionals. Deel en verrijk je kennis en streef ook mee naar een veiliger Nederland. Bestel je ticket via onze website.

Iris Quak
Iris Quak
Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.