Omega Energietechniek lanceert Experto.eu

Omega Energietechniek en Sadinter slaan de handen opnieuw ineen om een gloednieuwe partner te introduceren voor experts in de elektrotechnische sector: Experto.eu.

De webshop biedt een uitgebreide collectie van hoogwaardige producten voor professionals in laagspanningsinstallaties. Experto gaat veel verder dan het zijn van zomaar een groothandel. Als toegewijde partner adviseren ze, bieden ze een luisterend oor en een helpende hand. Op deze manier zorgt Experto dat klanten het verschil kunnen maken voor hún klanten.

Experto

Meer dan meetapparatuur

Experto.eu is een uitbreiding op Meetmiddelen.eu. De voormalige webshop van Omega Energietechniek biedt vooral meetapparatuur. Experto.eu moet ervoor zorgen dat we nog meer aan de wensen van hun klanten kunnen voldoen door alles te bieden wat een elektrotechnische expert nodig heeft. We gaan verder dan alleen alledaagse tools en willen ons assortiment uitbreiden met groepenkasten, verdeelkasten en uiteindelijk zonnepanelen. Alles was je nodig hebt als vakman, installateur of inspecteur is op Experto.eu verkrijgbaar.

Over Experto.eu

Experto.eu biedt alles voor jou als expert in de elektrotechnische sector. Wij geloven dat de verdere elektrificatie van onze samenleving kansen biedt met betrekking tot comfort, veiligheid, connectiviteit en verduurzaming voor onze maatschappij. Omdat elektriciteit vandaag meer dan ooit op een duurzame manier geproduceerd kan worden.

Met het uitgebreide assortiment, gericht op laagspanningsinstallaties, ben je verzekerd van alles wat je nodig hebt: installatietesters, warmtebeeldcamera’s, persoonlijke beschermingsmiddelen, elektra en gereedschap.

Hulp nodig bij het aanschaffen van nieuwe producten? Deskundige medewerkers zijn er om te adviseren en te begeleiden, zodat jij met vertrouwen en de juiste tools aan de slag kunt. Maak het verschil met Experto.eu, jouw partner in elektrotechnische tools.

Iris Quak
Iris Quak
Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.