Hoera! Chantal werkt 1 jaar bij Omega Energietechniek

Wie bij ons trainingen heeft gevolgd, heeft te maken gehad met het werk van onze collega Chantal. Zij zet zich elke dag in voor het verzorgen van de trainingen en alles wat daarbij komt kijken. Nu werkt ze hier inmiddels een jaar en willen we haar graag in de spotlights zetten.

Het begin

Chantal is nu al een jaar bij ons aan het werk en heeft een achtergrond in de zorgsector. Hoewel ze altijd met plezier in de zorg heeft gewerkt, heeft ze de overstap gemaakt naar ons bedrijf en ze vindt het geweldig. “Wanneer je uit een andere sector komt dan weet je natuurlijk niet in hoeverre het gaat bevallen, want ineens zit je achter een bureau, maar het bevalt zo goed.”
Toen ze hier begon, was het team nog klein, maar ze heeft de groei van het team en het bedrijf van dichtbij meegemaakt. ”In het begin bestond de binnendienst slechts uit een paar mensen, maar nu zitten wij beneden met zeven. De rest van de teams, zoals van de inspecteurs, zijn ook zo enorm gegroeid. Dat is wel heel leuk om zo mee te krijgen.”

Trainingen

Chantal is verantwoordelijk voor alles wat met de trainingen te maken heeft binnen ons bedrijf. “Alles omtrent trainingen doe ik. Bijvoorbeeld het inplannen van docenten, locaties regelen voor de trainingen, boeken bestellen en de facturatie daarvan, lunch regelen en een heel belangrijke taak; contact met de cursisten.”

Wat Chantal het leukste vindt aan haar werk, is het vertrouwen dat ze krijgt. “Je wordt natuurlijk heel erg geholpen. Ze kijken ook nog wel eens of het allemaal goed gaat, want dat is gewoon heel belangrijk, maar nu is het gewoon echt dat al het vertrouwen bij mij ligt.”

”Het blijft uitdagend en dat vind ik heel leuk. Het is nooit saai.”

Chantal van den Heuvel

Collega’s

Maar wat haar werk echt bijzonder maakt, zijn haar collega’s. “Een van de redenen dat ik hier elke dag graag naartoe kom, zijn mijn collega’s.” Haar meest plezierige momenten van het afgelopen jaar? Die heeft ze vooral tijdens de personeelsuitjes. “Zoals de zomer barbecue en het kerstuitje, dat zijn echt de leuke dingen. Dan zie je ook echt iedereen, zelf werk ik niet fulltime, waardoor je soms collega’s langere tijd niet ziet.”

Toekomst

Wanneer we vragen naar haar toekomst binnen Omega vult zij deze dan ook rooskleurig in. ‘’Ik heb het hier erg naar mijn zin en zeker als je ziet hoeveel het aan het groeien is, blijven mijn dagen goed gevuld.’’ Natuurlijk zijn wij ook enorm blij met zo’n kracht achter onze trainingen.

Benieuwd wie er nog meer bij Omega Energietechniek werkt? Bekijk onze teampagina!

Leonie Tieman
Leonie Tieman
Omega-energietechniek.nl scoort een 4,0 / 5,0 op basis van 26 beoordelingen.