Na een lang traject van ontwikkelen, verbeteren, wijzigen, toevoegen en weer verwijderen, presenteren wij u met trots de nieuwe website van Omega Energietechniek.

Een van de kernpunten bij de ontwikkeling was dat u als bezoeker gemakkelijk uw weg moet kunnen vinden op de website. We streven ernaar u binnen 2 klikken op de juiste pagina te laten belanden.

Productassortiment

In onze organisatie staat ons aanbod aan producten, gerelateerd aan de energietechniek branche centraal. Dit zult u ook terugzien op de website.

Momenteel vindt u op de ‘home‘ pagina, en op de pagina ‘assortiment‘ een overzicht van de productcategorieën die wij aanbieden. Op de categoriepagina vindt u een uitgebreide uitleg over de productgroepen binnen deze categorie, de toepassing hiervan en een overzicht van de leveranciers van deze producten.

Overige Dienstenstverlening

Naast distributie van producten, richten wij ons ook op training en inspectie op het gebied van elektrisch en niet elektrisch. Hierover kunt u meer informatie vinden op de specifieke sites voor deze vakgebieden Omega Training en Omega Inspectie

Allart de Jong
Allart de Jong